2023 Yılı Tüm Instagram Hizmetlerimiz

Instagram takipçi satın almanın tek adresi instakip olarak 2013 yılından bugüne siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Instagram ilk açıldığında şuan bulunan bir çok özelliği mevcut değildi, bu nedenle sadece takipçi ve beğeni hizmeti veriyorduk. Sonrasında video paylaşma özelliği ve hikâye gibi bir çok özellikler eklendi.

Instagram’ın yeniliklerine ayak uydurarak hizmetlerimizi video izlenme, yorum, gönderi kaydetme gibi çeşitlendirdik. Bu yazımızda 2023 itibariyle güncel instagram hizmetlerimiz hakkındaki detayları paylaşacağız.

Instagram Takipçi Satın Al

Instakip, ilk olarak instagram takipçi satın almak isteyen kişilere çözüm üretmek amacıyla 2013 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren binlerce kişi, marka ve işletme sitemizi tercih etmektedir. Profiliniz için dilediğiniz kadar instagram takipçi satın alabilirsiniz. İşlemlerimizde sizden şifre bilgisi ya da herhangi bir uygulamaya girmenizi talep etmiyoruz. Bir arkadaşınız nasıl sizin profilinizi takip ediyorsa işlem aynı şekilde sağlanmaktır.

instagram takipçi satın al instakip

Son günlerde bilen bilmeyen bir çok kişi instagram takipçi satışı yapmaya başladı. Basit bir instagram profili ya da iki sayfalık bir siteyle takipçi satıp para kazanmak istiyorlar, fakat bu durum bir çok kişiyi mağdur edebiliyor. Lütfen herhangi bir vergi dairesine kayıdı olmayan, yasadışı şekilde faturasız şekilde satış yapan kişilerden takipçi satın almayınız.

Instakip olarak faturalı ve yasal şekilde hizmet vermekteyiz. Tüm banka hesaplarımız Türkiye’de bulunmaktadır. Takipçi satın aldığınızı hiç kimseyle kesinlikle paylaşmamaktayız. Firmanıza ya da şahsınıza kesilen faturalarda takipçi olarak değil, sosyal medya hizmeti olarak belirtilmektedir.

Güncellenen 2023 Instagram algoritmasında bir çok özellik değişti. Eskiden paylaştığımız gönderiler zamana göre sıralanıp tüm takipçilerimiz tarafından görülürken, şuanda sadece çok az bir bölümü paylaşımlarımızı görmektedir. Yeni açılmış bir profile belirli sayının üzerinde takipçi aniden gönderildiğinde, instagram hesabınızı kapatmasa bile profiliniz “shadow ban” olarak adlandırılan cezaya maruz kalmaktadır. Bu tür bir ceza aldığınızda paylaştığınız gönderileri kimse görmez, sizi takip edemezler ve keşfette gözükmezsiniz. Bu nedenle özellikle yüksek sayıdaki instagram takipçi siparişlerinizi belirli aralıklarla parça parça göndermekteyiz.

Şuan için sitemizden yabancı robot takipçi ve Türk instagram takipçi’nin yanı sıra diğer ülkelerden oluşan paketler de satın alabilmektesiniz.

Instagram Yabancı Robot Takipçi Satın Al

Intagram robot takipçi satın almanın avantajlarını ve dezavantajlarını kısaca özetlememiz gerekirse. Öncelikle bu tür takipçiler profilinize herhangi bir şekilde etkileşim göstermezler, yani beğeni, izlenme gibi dönüşler alamazsınız. Fakat takibi bırakmazlar, sabit kalırlar. Diğer takipçi paketlerimize göre daha uygun fiyatları vardır.

instagram bot takipçi satın al

Instagramda sıfırdan başlamak yerine belirli bir görünüm kazanarak profilinizin büyümesine hız kazandırmaktadırlar. Takipçi sayınızın yüksek olması diğer kullanıcıların gözünde profilinizin değerini arttırmaktadır.

Instagram bot takipçiler garantilidir, herhangi bir azalma olduğu durumda fazlasıyla telafi etmekteyiz. 2023 Mart ayı itibariyle gönderimler 1-2 saat içerisinde başlamaktadır ve miktara bağlı olarak genellikle aynı gün içersinde tamamlanmaktır.

Neden yabancı takipçi satın almalıyım derseniz, insan psikolojisi her zaman kalabalık veya diğer kişiler tarafından tercih edilen yerleri seçer. Profilinizde az sayıda takipçi olduğunda diğer instagram kullanıcıları profilinizi takip etmek istese de çekinebilir. Ancak yüksek sayıda takipçisi olan bir profili takip etmek her zaman daha kolaydır. Bu nedenle potansiyel organik takipçilerinizi kaybetmemek adına sitemizden güvenli şekilde azalmayan instagram takipçisi satın alabilmektesiniz.

Instagram Türk Gerçek Aktif Takipçi Satın Al

Instagram Türk aktif takipçi satın almak istiyorsanız, bu paketlerimiz özelliklerini de hemen belirtelim. Türk takipçiler genellikle butik gibi ticari profiller tarafından tercih edilmektedir. Ya da takipçi satın aldığı belli olmasını istemeyen müşterilerimiz gerçek Türk takipçi satın almayı tercih etmektedir.

instagram türk takipçi satın al

Diğer takipçi satışı yapan sitelere de göz attıysanız, süper aktif Türk takipçiler veya potansiyel müşteri gibi lanse edildiklerini görmüşsünüz. Fakat malesef Instagram Türk takipçiler bu şekilde değildir. Geçtiğimiz senelerde daha kaliteliydi ve gerçekten dönüş ve etkileşim sağlanabiliyordu. Fakat özellikle 2017 itibariyle Türk takipçi paketleri tüm sitelerde fake hesaplar ve yaş grubu düşük kullanıcılardan oluşmaktadır. Lütfen bunun farkında olarak sipariş veriniz.

Robot takipçilerde olduğu gibi Türk takipçilerde de beğeni izlenme olarak dönüş çok düşüktür. Diğer siteler bunları malesef hiç yazmadı, yazmıyorlar.

Instagram Türk takipçi satın aldığınızda, hesapların gerçek sahipleri vardır. Bu nedenle eğer ilgilerini çekmeyen bir profil olduğunda takibi bırakabilirler. Genellikle %30-40 civarında takibi bırakmaktadır. Bu nedenle sitemizden Türk takipçi siparişi verdiğinizde sipariş miktarınızından fazla olarak gönderim sağlamaktayız.

Instagram Beğeni Satın Al

Instagram beğeni satın alma hizmeti 2023 itibariyle profilinizi büyütmek için olmazsa olmazlardan birisidir. Daha önceleri Instagram’da paylaşılan resim ve videolar gönderi akışı bölümünde zamana bağlı olarak sıralanırken artık farklı bir algoritmaya göre dizilmektedir. Bu algoritmaya etki eden en önemli unsurlardan birisi gönderilerimizin beğeni almasıdır.

Instagram beğeni satın alarak, mevcut takipçilerimizin akışında daha üst bölümlerde çıkmasını ve bu sayede gönderilerimizi görmelerini sağlayabilmekteyiz. Instagram uygulaması gönderilerimizin bir çok kişi tarafından beğenildiğini gördüğünde keşfet bölümünde gösterebilmektedir. Ayrıca gönderilerimizi beğenen kişilerin arkadaşlarına bildirim gittiğinde de profilimiz farkedilmekte ve doğal şekilde takipçi kazanma ihtimalimiz olmaktadır.

Sitemizden, en uygun fiyatlara instagram beğeni satın alabilirsiniz.

Instagram Otomatik Beğeni Satın Al

Instagram otomatik beğeni satın alma işlemi nasıl oluyor derseniz, hemen açıklayalım. Bu hizmetimiz uzun süredir aktif fakat instagram algoritemasının değişmesiyle son günlerde oldukça önemi arttı.

Bu hizmetimizde, bir ay boyunca paylaşacağınız tüm gönderilere otomatik olarak dilediğiniz miktarda beğeni gönderimi sağlıyoruz. Sistemimiz tarafından gönderi paylaştığınız tespit ediliyor ve 15 dakika içerisinde beğeniler yansımaya başlıyor. Bu sayede mevcut takipçilerinizin instagram akışlarında da gönderileriniz üstte yer alma imkanı buluyor.

Otomatik beğeni satın almak istiyorsanız ve az gönderi paylaşıyorsanız ya da aylık olarak almak istemiyorsanız, belirli bir zaman aralığına bağlı kalmadan da sipariş oluşturabilmektesiniz. Örnek olarak 5000 adet beğeni satın alıp, paylaşacağım 10 adet fotoğrafa 500’er adet olarak gönderilmesini istiyorum şeklinde belirtip bu şekilde de sipariş oluşturabilirsiniz.

Instagram Yorum, İzlenme ve Gönderi Kaydetme

Intagram takipçi ve beğeni hizmetlerimiz dışında izlenme, yorum ve gönderi kaydetme hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Paylaştığınız videonuza dilediğiniz sayıda izlenme sağlayabilmekteyiz. Dilerseniz bu işlemi otomatik olarak da sağlayabiliyoruz.

Instagram yorum satın almak istiyorsanız, sizin tarafınızdan belirlenen yorumları dilediğiniz gönderilerinize sağlayabiliyoruz. Yorum hizmetimizin profiliniz için fayda sağlaması için birbirini tekrarlayan ya da kısa ve sıradan yorumlar kullanmamanız gerekmektedir.

Gönderi kaydetme hizmetimiz ile paylaştığınız fotoğraf ya da videonun dilediğiniz sayıdaki instagram kullanıcı tarafından kaydedilmesini sağlayabiliyoruz. Bu hizmetimiz gönderilerinizin takipçilerinizin instagram akışında daha fazla gözükmesini ve keşfet bölümünde çıkma ihtimalini arttırmaktadır.

Tüm hizmetlerimiz aktiftir, sormak istediğiniz tüm sorular için yazımızın yorum bölümünden ya da iletişim kısmından bizimle irtibat kurabiilirsiniz.

Similar Posts

19 Comments

    1. Uzun süredir beraber çalışıyoruz. Diğer sitelerden de alışverişim olmuştu ancak hem hizmet hem de takipçi kalitesi açık ara bu site önde. Birçok arkadaşıma da tavsiye ettim instakip’i hepsi çok memnun. Başarılarınızın devamını dilerim, hayırlı işler.

    1. Merhabalar Sencer Bey,

      Robot takipçiler garantilidir, herhangi bir azalmada telafi ediyoruz. Türk takipçilerde ise azalma olduğundan 1000 adet alırsanız 1500-2000 arası gönderilmektedir fakat sonrasında tekrar gönderim sağlanmamaktadır..

    1. Merhabalar,

      Türk takipçi limitlerimiz sürekli değişmektedir. Çünkü instagram bugünlerde çok fazla güncelleme yapıyor. Şu an için 50.000 adete kadar Türk takipçi gönderimi sağlayabilmekteyiz.

    1. Merhabalar,

      Belirli ülkelerden paketler oluşturabilmekteyiz, detaylı şekilde mail olarak tarafınıza dönüş sağlanmıştır.

  1. Tüm sosyal medya hesaplarımız için tek çalıştığımız yer instakip. Herkese tavsiye ederiz. Twitter takipçi, instagram takipçi ve otomatik beğeni işlemlerinde gerçekten 24 saat boyunca kesintisiz şekilde hizmet veriyorlar. Başka yerlerle de çalıştık fakat dürüst kişiler değillerdi, instakip her şekilde sunduğu hizmetin arkasında ve her konuda yardımcı olmaktan çekinmiyorlar.

  2. Piyasada takipçi satın alınabilecek en kaliteli site instakip. Senelerdir çizgilerini bozmadılar. Herkese tavsiye ediyorum.

  3. Tüm hizmetler kusursuz. Hem instagram takipçi hem de otomatik beğeni hizmetini uzun süredir kullanıyoruz. Herkese tavsiye ederiz.

    1. Otomatik beğeni hemen mi başlıyor acaba yoksa belirli bir süre belirleyip o şekilde ayarlıyabilir miyiz? Bir de otomatik izlenme alabiliyor muhuz?

  4. Instagram oto beğeni hizmetinden almak istiyorum fakat aylık olması şart mı acaba? Ben çok az fotoğraf paylaşıyorum mesela 10 paylaşım için 2500 gibi oto beğeni satın alabilir miyim?

  5. 2019 yılında hizmetleriniz devam ediyor sanırım. İndirim ya da kampanyalarınız var mı? Avantajlı paketlerinizden yararlanmak isterim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.