2013 Yılında Instagram

2013 yılının son günlerini geçirmekteyiz, öncelikle instakip çalışanları olarak 2014 yılının herkes için dilediği gibi geçmesini temenni ediyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor, çok az bir zaman önce o eski fotoğraf makinalarımızın filmlerini gidip fotoğraf stüdyolarına götürüyorduk, ancak bir kaç gün sonra neler çektiğimizi görebiliyorduk. Daha sonra dijital fotoğraf makinaları çıktı, sürekli fotoğraf çekip silme imkanımız oldu. Artık filmimiz bitmiyordu, bilgisayarımıza fotoğraflarımızı aktarıp, fotoğraf çekmeye devam ediyorduk. Daha sonra renkli ekranlı telefonlar çıktı, bunlar gitgide gelişti derken şuanda dilediğimiz gibi fotoğraf çekip, instagram gibi uygulamalarla paylaşabiliyoruz.

Eskiden eski günleri hatırlamak istediğimizde, raftan tozlu albümleri indirip bakardık. Artık, sadece internet bağlantısı ve telefonumuzla bunu gerçekleştirebiliyoruz. Eğer fotoğraflarımızı paylaşmak istiyorsak, instagram kullanıyoruz.

Instagram 2013 yılını nasıl geçirdi derseniz, öncelikle artık instagram’a web üzerinden giriş yapabiliyoruz, ilk zamanlarda sadece telefon uygulamasından giriş yapılıyordu. Bunun yanısıra video paylaşımı özelliği eklendi, artık çektiğimiz videoları anında takipçilerimizle paylaşma imkanı sunuldu. Yılın son günlerinde ise önceki yazımızda belirttiğimiz mesajlaşma opsiyonu artık aktif.

instagram'daki en popüler mekanlar

Geçtiğimiz yılda en çok fotoğrafının çekilip paylaşıldığı mekanlar, Thailand’daki bir alışveriş merkezi, Bangkok’da bir sinema salonu ve akvaryum, Eiffel Kulesi, Las Vegasta bulunan meşhur havuz, Walt Disney World, New York City’deki Central Park olarak kayıtlara geçti.

Instakip.com olarak, yeni yılınızı kutlarız. Yeni yılınızda, bol bol instagram takipçileri ve instagram beğenilerinizin olmasını dileriz. 🙂

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.